världens roligaste fest

2015-05-24 + 17:29:00
Igår var jag på 18 års fest hos en tjej som heter Matilda. Vi hade såååå kul! när vi kom dit blev vi målade med uv färg. Och givet hade hon uvlampor så vi lyste hela kvällen. Hur kul???
Vi åkte till festen utan att veta hur vi skulle ta oss hem så det slutade med att jag och ida LIFTADE hem. Som tur var, var det två jättesnälla killar som plockade upp oss.
Nu ska jag och familjen grilla och sedan kolla på en film. Hoppas ni haft en rolig helg :*
 

måndag och new in

2015-05-18 + 17:54:11
Idag är det ju måndag som jag gissar alla redan vet :)) Måndagar är faktigst min favorit dag typ haha. Slutar redan klockan 11. Idag efter skolan gick jag en runda på stan och hittade lite saker. Sedan gick jag på min första arbetsintervju! Det gick jätte bra, dock sökte de en som kunde stå i kassan och eftersom att jag aldrig gjort det är det ju inte helt säkert på att jag får jobbet. Men de skulle höra av sig imorgon så jag HOPPAS så mycket att jag får det! 
 
Men när jag gick på stan idag hittade jag ett par jätte söta shorts på bikbok. Blev helt kär i dem haha. Tycker inte allt om jeans shorts eftersom att de är så sjukt obekväma så dessa blir perfekta till sommaren!
Och sedan tre par vanliga typ basic öronhängen från glitter. Prima bellerina att ha lixom
 
 

tre års kalas

2015-05-17 + 20:13:25
hejsan 
Idag fyller min lilla kusin 3 år så har varit på tre års kalas hela dagen. Dem bjöd på jätte god mat och fika! Mollan fick en hello kitty cykel, har ALDRIG sätt henne så glad, helt sjukt. 
Hon är i den åldern där hon ska göra allt själv så har hört "kan själv" cirka 300 gånger idag seriöst.
Nu ska jag och mamma och pappa kolla på film. 
see ya